FBT Portable Audio

Fbt audio X-Lite

FBT X-Lite

 

De X-Lite is een portable speaker van polypropyleen bestaande uit een 10,12 en een 15 inch model. Op vele manieren te gebruiken door de ingebouwde versterker en mixer met diverse in en uitgangen. Een gebruiksvriendelijke DSP met 4 EQ presets zorgt voor een snelle audio configuratie met of zonder extra subwoofers. Voor extra lage frequenties kunnen er 1 of meerdere 1200 W X-SUB's bijgeplaatst worden.

Fbt audio X-pro

FBT X-Pro

 

Technisch gezien is de X-Pro hetzelfde als zijn 'plastic' broertje de X-Lite. Echter is deze speaker uitgevoerd in hout. Net als de X-Lite ook verkrijgbaar in 3 modellen zowel actief als passief. De actieve versie beschikt over een ingebouwde class D versterker van maar liefst 1000W. De speakers beschikken tevens over handgrepen, M10 rigging points en een beschermende grille.

Fbt audio J-serie

FBT J-Serie

 

De nieuwe J serie (voorheen Jolly) is technisch volledig gerestyled. De modellen zijn uitgevoerd met drie nieuwe efficiënte class D versterkers van 350+100W voor de J15A en J12A, 200+50W voor de J8A en 80+40W voor de J5A. De versterker in de J12A en J15A heeft een geschakelde voeding en een DSP met 4 presets. De J8A heeft 2 presets. De J-serie is compleet opnieuw ontwikkeld en beschikt over de nieuwste technologie. Voor mobiele toepassingen maar zeker ook voor vaste installatie, ook verkrijgbaar in 100 Volt uitvoering.

Fbt audio Evomaxx

FBT Evo2max

 

Verreweg één van de populairste modellen in de geschiedenis van FBT was de FBT Maxx. Nadat het model uit productie werd genomen lanceerde FBT de Evomaxx. De inmiddels geüpdatete Evo2maxx bevat verbeterde versterkers en produceert meer geluidsdruk met name in het laag. Verkrijgbaar in een 10, 12 en 15 inch uitvoering, vervaardigt uit hoogwaardig kunststof en voor extra lage tonen te combineren met de Evo2maxx subwoofer 9SA of een subwoofer uit de Subline serie.

Fbt audio Ventis

FBT Ventis

 

De nieuwste lijn van FTB voor proaudio toepassingen en live applicaties. Verkrijgbaar in passieve en actieve uitvoering. De 115, 112, 110 en de 206 zijn ontwikkelt voor maximale prestatie binnen een esthetisch verantwoord design.

 

De 115, 112 en 110 zijn opgebouwd uit B&C compressie drivers en FBT's eigen subwoofers in twee weg configuratie in multiplex behuizing. De multi toepasbare VENTIS 206 kan ingezet worden als front of house, front fill of bijvoorbeeld stand alone als full range voor presentaties met spraak.

Fbt audio Promaxx

FBT PromaxX

 

FBT lanceert een hernieuwde Promaxx. Het paradepaardje van FBT als het gaat om klank en prestatie. Een speciaal ontwikkelde polypropyleen behuizing met een stijlvolle grill. Uitgevoerd met custom FBT speakers met B&C compressie drivers en ingebouwde versterker.

 

Voor het laag is een zeer efficiënte klasse D 700W versterker en voor het hoog een 200W klasse H versterker ingebouwd. Verkrijgbaar in een passieve en actieve 10, 12 en 14 inch versie.

 

Fbt audio Himaxx

FBT HimaxX

 

Ondenkbare prestaties uit deze polypropyleen speakers afgeleid van de FBT Maxx speaker. De HiMaxx omvat 3 modellen, de HiMaxx 40, de HiMaxx 60 en een HiMaxx 100Sa subwoofer. Met waanzinnige vermogens van respectievelijk 1250W, 1350W en voor de subwoofer 1200W in band-pass uitvoering.

 

Voor wie het maximale uit portable sound wil halen in zowel vermogen gecombineerd met geluidskwaliteit is dit het meest geschikte model van FBT.

Fbt audio Vertus cla

FBT Vertus CLA

 

De FBT VERTUS CLA is bedacht uit de behoefte om een modulaire line array te creëren in een zeer compacte behuizing. Vergeleken met een traditioneel tweeweg systeem wordt het geluid meer verdeeld over het zaalpubliek. Toepasbaar bij zowel binnen- als buiten evenementen en speciaal in akoestisch moeilijke ruimtes.

 

Door de cilindrische uitstraling van de geluidsgolven die louter naar voren geprojecteerd worden is de invloed van feedback met microfoons flink gereduceerd.

 

Fbt audio Vertus cs1000

FBT Vertus CS1000

 

Het laatste product uit de Vertus lijn van FBT. Een compact systeem bestaande uit een actieve 12 inch sub met ingebouwde versterker voor de bijbehorende top.  de top bestaat uit zes 3 inch fullrange neodymium drivers. Hij levert 600W voor het laag en 400W voor de top. De top en statief zijn op te bergen achter in de sub dus gemakkelijk mee te nemen. Een prachtige set voor DJ of live toepassingen en ook verkrijgbaar in het wit.

Fbt audio Verve

FBT Verve

 

De Verve lijn van FBT is al jaren een vertrouwde lijn voor de touring en vaste installaties. Verschillende modellen met altijd kantelbare hoorn voor optimale spreiding bij horizontale opstelling. Hoewel de Verve lijn langzaam  wordt vervangen door de nieuwe Ventis lijn is hij op dit moment nog steeds volop leverbaar. Verkrijgbaar in 8, 10, 12, 15 2n dubbel 15 inch.

 

 

Fbt audio Subline subwoofers

FBT Subline subwoofers

 

Het Subline pakket van FBT bestaat uit een viertal verschillende subwoofers die bij iedere andere lijn bijgezet kunnen worden. er zijn vier actieve subs, een 12, 15, 18 en dubbel 18 inch. De 18 inch en de dubbele 18 inch zijn ook passief verkrijgbaar. De 12 en 15 inch zijn band-pass modellen en de overige front loaded.

 

Fbt audio Stagemaxx monitor

FBT Stagemaxx monitor

 

De Stagemaxx vloermonitor beschikt over een 12 inch B&C luidspreker en een 1 inch hoog driver welke coaxiaal gemonteerd zijn. Hierdoor is de dispersie van de speaker exact centraal uitgelijnd en dus uitermate geschikt als monitorspeaker. Een klasse D versterker met 400W + 100W RMS is ingebouwd. Verder een signaal processor met 4 presets voor verschillende toepassingen.

 

 

 

 

Calis Professional Audio

Advies - Verkoop - Installatie FBT Audio

Zevenend 71 - 1251 RM  Laren - +31(0)65 - 2653639 - info@fbtaudio.nl

Fbt audio X-Lite
Fbt audio X-pro
Fbt audio J-serie
Fbt audio Evomaxx
Fbt audio Ventis
Fbt audio Promaxx
Fbt audio Himaxx
Fbt audio Vertus cla
Fbt audio Vertus cs1000
Fbt audio Verve
Fbt audio Subline subwoofers
Fbt audio Stagemaxx monitor
Fbt audio X-Lite
Fbt audio X-pro
Fbt audio J-serie
Fbt audio Evomaxx
Fbt audio Ventis
Fbt audio Promaxx
Fbt audio Himaxx
Fbt audio Vertus cla
Fbt audio Vertus cs1000
Fbt audio Verve
Fbt audio Subline subwoofers
Fbt audio Stagemaxx monitor