FBT Touring Audio

Fbt audio Mitus

FBT Mitus touring en line array

 

De Mitus lijn is een robuuste speakerlijn voor velerlei professionele toepassingen. Een uitgebreid pakket aan zowel passieve als actieve line arrays, 2 weg speakers, subwoofers en elegante stage monitors. De Mitus 206LA is het paradepaardje uit de Mitus range. Deze line array speaker beschikt over twee 6,5" B&C woofers en een 1,4" B&C neodymium HF driver die koppelbaar zijn als line-array.

 

Verder beschikt de lijn over een zeer zwaar uitgevoerde dubbele 18" subwoofer van maar liefst 145dB die zowel actief als passief te verkrijgen is.

FBT audio QA line array

FBT QA line array

 

De QA line-array serie is FBT's laatste ontwikkeling in navolging op de steeds groter vraag naar compacte professionele line-array systemen. Zowel de passieve QA108 als de actieve QA108A hebben een buitengewoon hoog vermogen, een helderheid en zijn in staat om zeer hoge geluidskwaliteit te leveren in een compacte behuizing.

 

Gebaseerd op een 8 inch woofer en neodymium tweeter met een 100 x 10 graden waveguide. Uitstekend te combineren met een QS118S(a) subwoofer.

Fbt audio Qsa line array

FBT QSA line array

 

De QSA lijn van FBT is gebaseerd op een 12 inch woofer en drie 1 inch neodymium hoog drivers. De QSA is verkrijgbaar in 2 versies, een rechte kast met een waveguide van 5 graden en een trapeziumvormige kast met een 10 graden waveguide. Oorspronkelijk ontworpen voor kleine en middelgrote locaties maar in combinatie met de dedicated QSA118S(a) subwoofer ook prima in te zetten voor de grotere evenementen.

 

De QSA levert buitengewone prestaties op gebied van vermogen, geluidsdruk en geluidskwaliteit.

Fbt audio Muse line array

FBT MUSE line array

 

De laatste ontwikkeling van FBT is de Muse lijn. Een complete indoor en outdoor line array gebaseerd op twee 10 inch woofers en twee 1 inch hoog drivers per kast. Ze zijn zowel passief als actief te verkrijgen waarbij de actieve versie ingebouwde processoren bevat. Met maximaal 16 topkasten per kant en gecombineerd met de MUSE flyng sub 118FS(a) en de MITUS 218S(a) levert het systeem 110dB op 70 meter afstand in geweldige kwaliteit. De flying sub heeft ook een cardoide uitvoering, de 118FSC, die er exact hetzelfde uit ziet als de 118FS voor esthetische eenheid van de line array.

Calis Professional Audio

Advies - Verkoop - Installatie FBT Audio

Zevenend 71 - 1251 RM  Laren - +31(0)65 - 2653639 - info@fbtaudio.nl

Fbt audio Mitus
FBT audio QA line array
Fbt audio Qsa line array
Fbt audio Muse line array
Fbt audio Mitus
FBT audio QA line array
Fbt audio Qsa line array
Fbt audio Muse line array